SHIPPING

We are aware about pollution created by logistics, and thats why we offer to our vendors the possibility to have a green logistic. 

Voor het verzenden van onze bestellingen gebruiken we Fietskoeriers.

The first and only bicycle delivery service that delivers throughout the Netherlands. 

Read more about them here >>

 

For orders that come from vendors that Fietskoeriers doesn't cycle we use DHL Parcel.

DHL Parcel heeft het GoGreen-compensatieprogramma gelanceerd. 

GOGREEN is een CO2-neutrale verzendoptie voor klanten van DHL. Met de optionele service GOGREEN worden eerst alle transportgerelateerde CO2-emissies berekend en vervolgens gecompenseerd via externe klimaatbeschermingsprojecten.

De CO2-credits die worden gegenereerd door externe klimaatbeschermingsprojecten worden beheerd door ons interne Carbon Management-team. Koolstofbeheer, allemaal GOGREEN processen en de emissieberekeningsmethodologie worden jaarlijks geverifieerd door een externe verificateur, SGS.

Lees meer over DHL Pakketten hier.

We raden u aan eerst rechtstreeks contact op te nemen met de verkoper via de winkelpagina van de verkoper. U kunt uw bestelling vervolgens opvolgen en om trackinginformatie vragen om uw bestelling te lokaliseren.

Het antwoord wordt bijgewerkt op uw Accountinstelling > Ticket voor verkopersondersteuning en u wordt per e-mail op de hoogte gebracht. 

Als je binnen drie werkdagen geen reactie hebt ontvangen, stuur dan een e-mail met de bestelgegevens naar support@bluehouseworld.nl en we zullen ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Dit kan variëren op basis van de leveringsmethode die de verkoper heeft verstrekt of die u hebt gekozen, het hangt ook af van uw locatie. De verkoper heeft de verzendgegevens gespecificeerd in het gedeelte Beleid op hun winkelpagina, inclusief de verwerkingstijd. 

Wij verzenden alleen binnen Nederland. 

We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst door heel Europa te verzenden!

Tarieven voor het verzenden van uw pakket met DHL Parcels binnen Nederland. 

 

S

Tot 5 kg / 10 liter

Langste zijde 120 cm en overige zijden 60 cm

€5.61